ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Γαϊδουρονήσι, Ελληνικός Στρατός, Λιμενικό Σώμα, Παράκτιοι Αλιείς, Σάμος, Τουρκία, Τούρκοι,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκοι ψαράδες ισχυρίστηκαν ότι παρενοχλήθηκαν από Έλληνες στρατιώτες τόσο φραστικά όσο και σωματικά όταν πήγαν για ψάρεμα με τη βάρκα τους ανοιχτά της Σάμου σε διεθνή ύδατα, όπως αναμεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).
Οι ψαράδες οι οποίοι κατέγραψαν με τη κάμερα του κινητού τους το επεισόδιο, ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες στρατιώτες τους παρενόχλησαν με όπλο.
Επίσης ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, έξι ναυτικά μίλια από τη Σάμο και 4 από το Γαϊδουρονήσι όταν τους πλησίασε η ελληνική ακτοφυλακή στην οποία βρίσκονταν στρατιώτες και τους σημάδεψαν με το όπλο τους.
Σύμφωνα με τους ψαράδες, άρχισαν να καταγράφουν με την κάμερα του κινητού τους και πως μόλις το κατάλαβε ο Έλληνας στρατιώτες κατέβασε το όπλο.
Λένε ότι για να δείξουν πως δεν βρίσκονταν σε απαγορευμένη περιοχή έδειξαν και τη συσκευή στο σκάφος τους που δείχνει τις συντεταγμένες.
Ισχυρίζονται ότι επί μία ώρα οι Έλληνες στρατιώτες τους παρενοχλούσαν φραστικά και με χειρονομίες.
Άλλος ψαράς που έριξε τα δίχτυά του στην ίδια περιοχή δέχτηκε πλαστική σφαίρα από το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι στο σκάφος του.























































