ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαντορίνη,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ιω – Πάρο – Μύκονο.
Στο πλοίο το οποίο απέπλευσε νωρίς το πρωί, από το λιμάνι του Ηρακλείου, επιβιβάστηκε μια μητέρα με τον γιο της με τελικό προορισμό την Σαντορίνη.
Όταν το Santorini Palace, έφτασε στο λιμάνι της Θήρας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η μητέρα αποβιβάστηκε από το πλοίο χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν είναι δίπλα της το παιδί της , ο οποίος είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έπειτα από δέκα λεπτά, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο, με τον δεκάχρονο επιβάτη που ταξίδευε πλέον μόνος του. Το σοκ για την μητέρα αλλά και για το ανήλικο παιδί, όταν αντιλήφθηκαν έπειτα από λίγη ώρα, ότι ο ένας δεν βρισκόταν στο πλάι του άλλου, ήταν μεγάλο.
Η μητέρα απευθύνθηκε στις αρχές και έπειτα σε συνεννόηση με το πλήρωμα του πλοίου ήρθε σε επικοινωνία με τον γιο της και τον καθησύχασε.
Το προσωπικό του πλοίου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού φρόντιζε να βρίσκεται δίπλα στον ανήλικο. Το απόγευμα, στις 17:30, μητέρα και γιος συναντήθηκαν ξανά, καθώς εκείνη την ώρα είχε προγραμματιστεί η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι της Θήρας.
Πηγή: flashnews.gr






















































