Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινηματογραφική ληστεία με Καλάσνικοφ στη Μονή Μαλεβιζίου

Κινηματογραφική ληστεία με Καλάσνικοφ στη Μονή Μαλεβιζίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Ληστεία, Μονή Μαλεβιζίου,

Κινηματογραφική ληστεία εκτυλίχθηκε σε κοσμηματοπωλείο του χωριού Μονή Μαλεβιζίου στην Κρήτη, περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, 3 δράστες που μπήκαν μέσα στο κατάστημα και με κουκούλες στα πρόσωπα αλλά και με την απειλή 2 Καλάσνικοφ, κατάφεραν και ακινητοποίησαν την υπάλληλο του καταστήματος, τον ιδιοκτήτη και μία φίλη τους.

Στη συνέχεια, αναφέρει το irakliolive.gr, άρπαξαν τις εισπράξεις καθώς και όλα τα αντικείμενα αξίας και τα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων μέσα στο μαγαζί και στη συνέχεια έβαλαν χέρι στα κοσμήματα που υπήρχαν στις προθήκες.

Όλα έγιναν σε πολύ σύντομο χρόνο και πριν χτυπήσουν συναγερμο και οι ληστές γίνουν αντιληπτοί. Τα κοσμήματα που άρπαξαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ενώ μαζί τους πήραν και το σύστημα καταγραφής του καταστήματος (!) και στη συνέχεια οι τρείς κουκουλοφόροι με τα καλάσνικοφ τράπηκαν σε φυγή με ένα τζίπ πατζέρο!

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο σημείο δεν άργησε να σπεύσει η ασφάλεια Ηρακλείου όταν ενημερώθηκε για τη ληστεία, ένα φορτηγάκι TOYOTA βρέθηκε να φλέγεται λίγο έξω από το χωριό Μονή.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με ένα όχημα και τρεις άνδρες. Η ώρα ήταν 22.34. Το φορτηγάκι ήταν παρατημένο μέσα σε ένα λιόφυτο και είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Και δεν πέρασε μία ώρα, στις 00:21 και ένα ακόμα τηλεφώνημα για φωτιά σε όχημα που ήταν παρατημένο κάτω από ένα γεφυράκι, στο δρόμο προς Δαφνές σήμανε συναγερμό σε ασφάλεια και πυροσβεστική. Αυτή τη φορά καιγόταν το Τζιπάκι πατζέρο με το οποίο είχαν διαφύγει οι τρεις ληστές από το χωριό Μονή.

Στο σημείο πήγαν ένα όχημα με 3 πυροσβέστες και η φωτιά έσβησε στις 02:20 ενώ το όχημα και σε αυτή την περίπτωση καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, και στις δύο περιπτώσεις φωτιάς στα οχήματα κάποιοι είχαν χρησιμοποιήσει εύφλεκτη ύλη προκειμένου να οχήματα γρήγορα να τυλιχθούν στις φλόγες και να καταστραφούν ολοσχερώς όπως και έγινε.

Οι δράστες φαίνεται ότι ήθελαν με τον τρόπο αυτό να σβήσουν τα ίχνη τους ενώ τώρα για την υπόθεση στο κομμάτι των οχημάτων αναμένεται να συνεργαστούν το προανακριτικό της πυροσβεστικής με την ασφάλεια.

Την προανάκριση για τη ληστεία έχει αναλάβει η ασφάλεια Ηρακλείου ενώ οι δράστες της θρασύτατης ληστείας παραμένουν άφαντοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη: Μήνυμα ανατροπής από τον τόπο καταγωγής του – Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έβαλαν ασθενή να πληρώσει απογευματινό χειρουργείο για έκτακτο περιστατικό!

Κασσελάκης από Ρέθυμνο: Το σύστημα Υγείας για τον πολίτη δεν λειτουργεί – Τεράστιες οι ελλείψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr