ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομείο ΚΑΤ, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 98 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, καθώς σήμερα Πέμπτη κατέληξε στο ΚΑΤ μία 83χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με πολύ σοβαρά εγκαύματα.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή είχε υποκύψει στα τραύματά του ακόμη ένας εγκαυματίας, ηλικίας 76 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Θριάσιου Νοσοκομείου.
Την Τρίτη είχε πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα αγόρι που νοσηλευόταν με εγκαύματα, μετά τη φωτιά της 23ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83 ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 15 άτομα.























































