ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ΕΜΑΚ, Ηράκλειο, Κρήτη, Πυροσβεστική Υπηρεσία,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο η είδηση του τραγικού θανάτου της 31χρονης νηπιαγωγού Κ.Μ. η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τη μοιραία πτώση της στο φαράγγι του Αμπά στην απόληξη των Αστερουσίων Ορέων, στη διάρκεια πεζοπορίας.
Η άτυχη εκπαιδευτικός από το Ηράκλειο, που αγαπούσε ιδιαίτερα την πεζοπορία και την επαφή με τη φύση, συνήθιζε να κάνει εκδρομές με την παρέα της.
Η κυριακάτικη ωστόσο εξόρμηση στο φαράγγια του Αμπά, σε μια περιοχή αχαρτογράφητη και αρκετά επικίνδυνη σύμφωνα με πληροφορίες, αποδείχθηκε η μοιραία.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία και μισή μετά το μεσημέρι, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μία απεγνωσμένη κλήση συνδρομής σε βοήθεια από συνοδοιπόρο της Κ.Μ.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι αργά το μεσημέρι η νεαρή πεζοπόρος – άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ακόμη – έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Η νηπιαγωγός κείτονταν σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, όπου η ομάδα διάσωσης μπορούσε να προσεγγίσει μόνο πεζή.
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών, η 31χρονη δεν άντεξε στα βαριά της τραύματα και άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησε τουλάχιστον δύο φορές να προσεγγίσει το σημείο προκειμένου να μεταφερθεί η σορός της Κ.Μ. που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή στο νεκροτομείο για τη νεκροψία – νεκροτομή.
Έτσι, η μεταφορά της θα ολοκληρωθεί από τους πυροσβέστες με φορείο μέχρι το σημείο όπου παραμένει το ασθενοφόρο.
Πηγή: cretapost.gr























































