Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια, ισχυρά μέτρα της Αστυνομίας στο Βελλίδειο

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια, ισχυρά μέτρα της Αστυνομίας στο Βελλίδειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Φρούριο» θυμίζει η περιοχή γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου στις 20:00 θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η αστυνομία έχει τοποθετήσει φράχτες, οι οποίοι ξεκινούν από την Νικολάου Γερμανού και το ύψος του πάρκινγκ της ΧΑΝΘ, συνεχίζουν μέσα στο πάρκο του Ξαρχάκου και φτάνουν σχεδόν μέχρι το ύψος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, φράχτες έχουν τοποθετηθεί και γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, αναφέρει το thessnews.gr, ενώ στη Μανώλη Ανδρόνικου έχουν τοποθετηθεί κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε η συγκέντρωση διαδηλωτών στον Λευκό Πύργο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που είναι προγραμματισμένο έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο λίγη ώρα πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα κόσμος συγκεντρώνεται και στο άγαλμα του Βενιζέλου μαζί με τα συνδικάτα αλλά και στην πλατεία Αριστοτέλους, με το ΠΑΜΕ.

«Εδώ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια αστυνομοκρατούμενη, αμερικανοκρατούμενη πόλη, διαδηλώνουμε κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Οχτώ χρόνια τώρα εναλλάξ οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, μας έφεραν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα» δήλωσε πριν από το συλλαλητήριο ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η επόμενη μέρα του κ. Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη γιατί συνεχώς θα υπάρχουν απ’ ότι φαίνεται όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα υπάρχει ο λαός μας να υποφέρει κάτω από τη φτώχεια και την ανεργία, θα υπάρχουν οι αμερικανονατοϊκοί σχεδιασμοί, εδώ στην περιοχή, κάτω από τους οποίους η κυβέρνηση έχει δώσει γη και ύδωρ, όλα αυτά τα χρόνια και βεβαίως ο ελληνικός λαός, κοιτάει μπροστά» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και κατέληξε στη δήλωσή του:.

«Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά, με ισχυρό ΚΚΕ, με εργατικό κίνημα δυνατό, με κοινωνική συμμαχία, μπορούμε να φέρουμε τις αναγκαίες ανατροπές, τις ριζικές αλλαγές, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, για μια νέα κοινωνία, νέα οικονομία».

Επίσης σύμφωνα με το voria.gr., πανό στήριξης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αναρτήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι από το «Μακεδονία Παλλάς», όπου διαμένει ο Πρωθυπουργός.

Σε εξέλιξη τέλος, βρίσκεται και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μπροστά στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr