ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας εικοσάχρονος και δύο 17χρονοι αναστάτωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες την πόλη του Ηρακλείου στην Κρήτη, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, προκαλώντας τους αστυνομικούς σε άγρια καταδίωξη στα στενά της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο Αλβανικής και ο ένας Ελληνικής υπηκοόητας νεαροί εντοπίστηκαν και οι τρεις να επιβαίνουν σε δίκυκλη μηχανή και δεν σταμάτησαν στο σήμα που τους έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Με το δίκυκλο προσπάθησαν να ξεφύγουν μπαίνοντας στα στενά δρομάκια του κέντρου του Ηρακλείου, ωστόσο οι αστυνομικοί έσπευσαν στο κατόπι τους. Σε κάποια στιγμή εγκατέλειψαν το μηχανάκι και άρχισαν να τρέχουν με τα πόδια, ωστόσο σε κάποιο σημείο της οδού Θεοτοκοπούλου “εγκλωβίστηκαν” από τους διώκτες τους. Και εκεί όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην τους περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες, κάτι που ωστόσο δεν το κατάφεραν.
Μετά τη σύλληψη τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο.























































