ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα αγόρι πέντε ετών εντοπίστηκε στις 5.30 τα ξημερώματα Τρίτης να περιφέρεται μόνο του στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Σπύρου Τρικούπη.
Το αγόρι εντόπισε οδηγός ταξί ο οποίος προσπάθησε να μάθει αν έχει διαφύγει της προσοχής των κηδεμόνων του, με τον πεντάχρονο ωστόσο να αδυνατεί να απαντήσει.
Εν συνεχεία, ο οδηγός ταξί μετέφερε το αγόρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Ανηλίκων, όπου βρίσκεται έως αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, περίπου στις 11 π.μ. τηλεφώνησε στην αστυνομία μια γυναίκα, η οποία είπε πως είναι η μητέρα του και μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ.
Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το παιδί δεν φέρει σημάδια κακοποίησης, ενώ πρόκειται να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.























































