ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά αναχώρησαν χθες Πέμπτη στις 10 το βράδυ, αμέσως μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου, 107 αιτούντες άσυλο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποσυμφόρησης του καταυλισμού του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας από πρόσφυγες και μετανάστες.
Οι αλλοδαποί επρόκειτο να αναχωρήσουν την περασμένη Τετάρτη, αλλά οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνευσαν στο Αιγαίο, ανέβαλαν την αναχώρησή τους και τον προγραμματισμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που στοχεύει στη μείωση των διαμενόντων στον καταυλισμό του ΚΥΤ.
Για σήμερα το βράδυ Παρασκευής έχει προετοιμασθεί η αναχώρηση άλλων 400 προσφύγων για τον Πειραιά.
Από το περασμένο Σάββατο αναχώρησαν περισσότεροι από 1.000 αιτούντες άσυλο, όλοι με κατεύθυνση τον Πειραιά ή την Καβάλα και τελικό προορισμό δομές φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα.























































