ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς λεωφορεία θα είναι από σήμερα το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη λόγω της επίσχεσης εργασίας στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).
Ο οργανισμός έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, με τους εργαζόμενους να διεκδικούν την καταβολή της κρατικής επιχορήγησης από το 2010, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα του ΟΑΣΘ.
Επισημαίνεται ότι παρά την επίσχεση εργασίας, η εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ με οχήματα του οργανισμού θα γίνει κανονικά.























































