Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε θα χτυπήσουν οι καταιγίδες του «Ορέστη» – Τι θα γίνει στην Αττική

Πότε θα χτυπήσουν οι καταιγίδες του «Ορέστη» – Τι θα γίνει στην Αττική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Σάκης Αρναούτογλου,

Το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) αναμένεται να πλήξει σήμερα Δευτέρα το κύμα κακοκαιρίας «Ορέστης» με νεφώσεις και τοπικές ισχυρές βροχές, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου, παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ, αναφέρει ότι την Τρίτη αναμένονται ισχυρές βροχές και στην Αττική.

Σήμερα τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική, τη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του για τον καιρό στο facebook: «Την Τρίτη δείχνουν οι βροχές να είναι κατά τόπους ισχυρές σε αρκετές περιοχές της δυτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και σε περιοχές της νοτιοδυτικής Κρήτης!

»Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές με γενικά ανοιχτό πράσινο το πολύ να δεχτούν κατά μέσο όρο από 1 έως 10 λίτρα το τετραγωνικό μέτρο (όχι κάτι το σημαντικό), οι περιοχές με το σκούρο πράσινο έως και 15 λίτρα (καλούτσικη βροχή ίσως και έντονη), με σκούρο καφέ έως και 20 λίτρα το τετραγωνικό μέτρο (χορταστική ποτιστική βροχή)!

»Οι υπόλοιπες αποχρώσεις από το κόκκινο έως και το μπλε των 30 λίτρων/τετραγωνικό μέτρο και πάνω αποτελούν τιμές βροχοπτώσεων οι οποίες χρήζουν προσοχής καθώς μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ένταση με την οποία οι συγκεκριμένες βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις συγκεκριμένες περιοχές όπου την Τρίτη βρίσκεται μέσα και η Αττική.

»Σαφώς ακόμα μεγαλύτερης προσοχής χρήζουν οι περιοχές όπου τα χρώματα “μπλεδίζουν” καθώς εκεί τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να έχουν ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα και σχετικά μεγαλύτερη διάρκεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr