ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ΗΣΑΠ | Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών-Πειραιώς, Νίκος Μαζιώτης, Τρομοκρατία,

















































Παντρεμένος μεγιστάνας κατηγορείται ότι «αγόρασε» την πανέμορφη ξανθιά υφιστάμενή του
Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Βρετανική μελέτη: Πώς μπορούν να μειωθούν στο μισό οι λογαριασμοί θέρμανσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει μεταμφιεσμένο τον Νίκο Μαζιώτη μέσω κάμερας του ΗΣΑΠ πριν από τρεις ημέρες και έτσι επιβεβαίωσε πως έχει επιστρέψει στην Αθήνα και ετοίμαζε συντονισμένη επιχείρηση η οποία κορυφώθηκε την Τετάρτη με τη σύλληψή του στο Μοναστηράκι, σύμφωνα με πληροφορίες.
Εκείνο που ανησυχεί τους επιτελείς των ερευνών είναι το γεγονός πως πάνω στον Μαζιώτη δεν βρέθηκε κάποιο τηλέφωνο το οποίο ίσως έδινε περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, υπάρχει εκτίμηση πως ο τρομοκράτης έχει κάνει χρήση της πλαστής του ταυτότητας για να νοικιάσει κάποιο σπίτι ή έχει υποπέσει σε κάποιο λάθος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην κατοχή του τραυματισμένου Νίκου Μαζιώτη βρέθηκε μια αρμαθιά από κλειδιά η οποία ίσως αποτελέσει την άκρη του νήματος στις έρευνες, καθώς, οι Αρχές εκτιμούν πως αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε γιάφκες ή κρησφύγετα του μέχρι πρότινος καταζητούμενου.






















































