ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο πυροσβεστικά πλοιάρια, το ένα από τον Πειραιά και το άλλο από την Κρήτη, αναμένονται στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο του φορτηγού πλοίου, με σημαία Τουρκίας, «Kilic 1», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το 11μελές πλήρωμα του πλοίου, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, έχουν επιβιβαστεί με ασφάλεια σε άλλο φορτηγό πλοίο, που έσπευσε στη θαλάσσια περιοχή για βοήθεια. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ στο σημείο βρίσκονται πλωτά του λιμενικού, αλλά και το ρυμουλκό «Αγ. Νικόλαος», που κατά περιόδους κάνει ρίψεις νερού.
Το «Kilic», που είχε αναχωρήσει από την Τυνησία με προορισμό την Τουρκία, φέρει στις δεξαμενές του είκοσι τόνους ντίζελ.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβάν δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής θαλάσσια ρύπανση.























































