ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο πυροσβεστικά πλοιάρια, το ένα από τον Πειραιά και το άλλο από την Κρήτη, αναμένονται στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο του φορτηγού πλοίου, με σημαία Τουρκίας, «Kilic 1», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το 11μελές πλήρωμα του πλοίου, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, έχουν επιβιβαστεί με ασφάλεια σε άλλο φορτηγό πλοίο, που έσπευσε στη θαλάσσια περιοχή για βοήθεια. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ στο σημείο βρίσκονται πλωτά του λιμενικού, αλλά και το ρυμουλκό «Αγ. Νικόλαος», που κατά περιόδους κάνει ρίψεις νερού.
Το «Kilic», που είχε αναχωρήσει από την Τυνησία με προορισμό την Τουρκία, φέρει στις δεξαμενές του είκοσι τόνους ντίζελ.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβάν δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής θαλάσσια ρύπανση.























































