ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη,


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και οργή προκαλεί η ιστορία μιας 38χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία άφησε το νεογέννητο μωρό της να πεθάνει από ασφυξία μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της και μετά πέταξε το άψυχο σωματάκι του στα σκουπίδια.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, στις 12 Ιουλίου η γυναίκα γέννησε μόνη της στο σπίτι της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ούτε στον άντρα της.
Με το που έφερε στον κόσμο το παιδί της, το έκρυψε μέσα σε μία ντουλάπα, μέχρι που το μωρό πέθανε από ασφυξία. Η έντονη μυρωδιά την ανάγκασε να το πετάξει νεκρό στο κάδο απορριμάτων.
Το σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που παρουσίασε μετά τη γέννηση του άτυχου βρέφους. Εκεί οι γιατροί κατάλαβαν ότι η γυναίκα μόλις είχε γεννήσει. Έτσι το έμαθε και ο άντρας της.
Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι της 38χρονης, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.























































