ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος επίθεσης από άγνωστους έγινε το κατάστημα του εργοδότη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του, στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία του υγειονομικού καταστήματος και αφού έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.
Στο μεταξύ, για αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του 36χρονου διανομέα για πρόκληση σωματικής βλάβης.
Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.























































