Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Όλοι χαρίζουμε και εφέτος Ευχοστολίδια στα παιδιά στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΟΠΑΠ: Όλοι χαρίζουμε και εφέτος Ευχοστολίδια στα παιδιά στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Τα δώρα που έχουν ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα τα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού» γίνονται πραγματικότητα, με τη συμβολή όλων μας, μέσα από τα Ευχοστολίδια.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους για τις εφετινές γιορτές σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε εμπορικά πολυκαταστήματα, μέσω της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr και της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Οι εκθέσεις ζωγραφικής με τα Ευχοστολίδια φιλοξενούνται στα πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι βρίσκονται εκεί, επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr ή κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές.

Με την παράδοση κάθε δώρου λαμβάνουν ως αναμνηστικό την παιδική ζωγραφιά, για να θυμούνται πάντα την σημαντική τους προσφορά.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μαγικά τα Χριστούγεννα των παιδιών, πραγματοποιώντας τις ευχές τους:

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει 14.786 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 26 έργα υποδομής στα ιδρύματα και σωματεία που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr