ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης, νοσηλεύεται ο τραυματίας Νίκος Μαζιώτης.
Ο Μαζιώτης οδηγήθηκε στις φυλακές αργά το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την μεταγωγή του νωρίτερα στο Εφετείο Αθηνών από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν έως τις τέσσερις το απόγευμα.
Να μεταφερθεί στις φυλακές ζήτησε ο ίδιος ο Μαζιώτης ζήτησε από τον 27ο Τακτικό Ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο για να λάβει την απολογία του για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε με δική του ευθύνη, παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών, έγγραφο με το οποίο ζήτησε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αίτημα που έγινε δεκτό.























































