Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καιρός την Κυριακή θα είναι βροχερός

Ο καιρός την Κυριακή θα είναι βροχερός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα αναμένονται για την Κυριακή στη δυτική Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.

Τα εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο και ιδιαίτερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

H θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί, στη δυτική Μακεδονία από 0 έως 9 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 12, στην κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από 5 έως 15 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 8 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 10 έως 16 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 17 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι στο Θρακικό θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς, ενώ στα δυτικά πελάγη θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σημαντικά στα επίπεδα των 7 με 8 μποφόρ.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, φαινόμενα όμως, τα οποία γρήγορα θα σταματήσουν.

Τοπικές νεφώσεις θα επικρατήσουν για το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές μέτριοι έως μέτριοι, και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα ανατολικά τμήματα του νομού σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr