Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12,5 τόνους επικίνδυνου τσίπουρου εντόπισε η ΑΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη

12,5 τόνους επικίνδυνου τσίπουρου εντόπισε η ΑΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έτοιμοι να «πλημμυρίσουν» τα τσιπουράδικα και τα άλλα στέκια της Θεσσαλονίκης με τόνους τσίπουρου επικίνδυνου για την υγεία, ήταν κάποιοι «επιτήδειοι» αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το τσίπουρο αποσταζόταν σε εργαστήρια στην Κεντρική Μακεδονία και τα στελέχη των τελωνειακών αρχών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακάλυψαν και κατέσχεσαν 22 άμβυκες απόσταξης τσίπουρου χωρίς άδεια τελωνείου και 12,5 τόνους τσίπουρου επικίνδυνου για την υγεία.

Όπως μάλιστα αναφέρουν κύκλοι της ΑΑΔΕ, εκτός από την απώλεια δασμών για το Δημόσιο, η υπόθεση είναι και υψηλού υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για να φέρουν στο φως την υπόθεση, τα στελέχη της ΑΑΔΕ χρησιμοποίησαν το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα για τον εντοπισμό στοιχείων, ICISNET.

Παράλληλα, είχαν ειδικά αυτοκίνητα με πινακίδες με συμβατικά νούμερα, αλλά πλήρως εξοπλισμένα με φορητούς υπολογιστές, ασύρματη επικοινωνία, εκτυπωτές κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΑΔΕ: Έντεκα ερωτήσεις και απαντήσεις για την επιστροφή ενοικίου

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι στον Εύοσμο εξέτρεφε γάτες που προόριζε για τροφή

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

ΑΑΔΕ: Έρχονται αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές με IRIS από 1η Δεκεμβρίου

Τα highlights του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Χιλιάδες σινεφίλ και αξέχαστες εμπειρίες στη μεγάλη γιορτή του σινεμά με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr