Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανακαλούνται Suzuki τύπου Wagon R+

Ανακαλούνται Suzuki τύπου Wagon R+
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki τύπου Wagon R+ στα οποία ενδέχεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ο αερόσακος του οδηγού να μην λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση αφορά 1.938 οχήματα με ημερομηνία ταξινόμησης από το Φεβρουάριο του 2002 μέχρι τον Νοέμβριο του 2004.

Όπως αναφέρεται, σε τυχόν εμπρόσθια σύγκρουση και στην περίπτωση όπου θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν και οι δύο αερόσακοι, οδηγού και συνοδηγού, ενδέχεται ο αερόσακος του οδηγού να μην λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Μέχρι να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των απαιτούμενων ανταλλακτικών, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αερόσακος είναι μια συμπληρωματική προστατευτική διάταξη και είναι εξαιρετικά σημαντικό να δένουν την ζώνη ασφαλείας κάθε φορά που οδηγούν το αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τesla: Ανακαλεί δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα στις ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας

Ξάνθη: Καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας- Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητα

Αχαΐα: Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό 46χρονου επιχειρηματία στο δάσος Κουνουπελίου

ΑΔΜΗΕ: Αναπτύσσει δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Υπάλληλοι της Tesla έκαναν «πλάκα» με ευαίσθητα βίντεο πελατών από κάμερες οχημάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr