Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξανθιά με κοντό μαλλί η Πόλα Ρούπα σε φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα

Ξανθιά με κοντό μαλλί η Πόλα Ρούπα σε φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία έδωσε τέσσερις φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα στη δημοσιότητα, καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητάς της. Με μια πρώτη ματιά, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη είναι εντελώς αγνώριστη. Φανερά αδυνατισμένη, με ξανθά κοντά μαλλιά, δεν θα πήγαινε κανενός το μυαλό ότι είναι μια από τις πλέον καταζητούμενες γυναίκες στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, κατηγορούμενη για τρομοκρατία.

Στις τέσσερις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010.

Να σημειωθεί πως ενδέχεται η Παναγιώτα Ρούπα να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Νικόλαος Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το πρόσωπο των φωτογραφιών, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

oup2

oup4

roup1

roup3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr