Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου λένε ότι θα διαμελιστεί η Ελλάδα και κατεβάζουν κόσμο από χωριά στην Αθήνα

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου λένε ότι θα διαμελιστεί η Ελλάδα και κατεβάζουν κόσμο από χωριά στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακροδεξιοί και ρωσόφιλοι δίνουν αγώνα για ένα μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα και με πούλμαν κατεβάζουν κόσμο από όλα τα χωριά της Ελλάδας, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να δείξουν μέγα πλήθος.

Σύλλογοι και διοργανωτές δίχως αποσαφηνισμένες ιδιότητες, με πομπώδεις «παμμακεδονικούς» τίτλους, αγωνίζονται δήθεν για τη Μακεδονία, ενώ η Μακεδονία είναι ελεύθερη και ελληνική, μην έχοντας καν το θάρρος.

Εάν υπάρχει Έλληνας που φοβάται ότι τα Σκόπια μπορούν να κατακτήσουν τη Μακεδονία μας, τότε πρόκειται για ανθρώπου τρελού, δεισιδαίμονα και δειλού.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων τονίζει ότι μαζί τις «Παμμακεδονικές Ενώσεις ανα τω κόσμω, σε συνεργασία με πολυάριθμους φορείς και τη συμμετοχή πολυπληθούς ομάδας ατόμων που συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, διοργανώνουν συλλαλητήριο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14.00 στο Σύνταγμα.

»Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και παρόλο που ο χρόνος προετοιμασίας του ήταν μόλις 7 ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ίσως η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ.

»Οι Έλληνες θα συμμετέχουμε μαζικά ώστε να διατρανωθεί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο η αντίθεσή μας στην παράδοση του ονόματός μας στους παραχαράκτες της Ιστορίας της Μακεδονίας. (σ.σ. αυτοί προφανώς δεν διάβασαν ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπου οι Σκοπιανοί παραιτούνται από τον σφετερισμό της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας).

»Οι Έλληνες θα δώσουμε με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο την απάντηση σε όσους διατυμπανίζουν ότι έχουν πειστεί για τα δήθεν πλεονεκτήματα της «συμφωνίας».

»Οι Έλληνες θα ακυρώσουμε με τον ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ και την ΦΩΝΗ μας τη «συμφωνία» που είναι εθνικά επιζήμια για την Πατρίδα μας και που οδηγεί στον διαμελισμό της», αναφέρουν αυτοί οι διασπορείς ψευδών ειδήσεων, αυτά τα δειλά ανθρωπάκια, αυτοί οι χυδαίοι συνωμοσιολόγοι.

Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ανθρώπων ανισόρροπων και όσοι συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ας γνωρίζουν ότι αυτό δεν θα γίνεται για το όνομα της Μακεδονίας, όπως υποστηρίζουν οι «διοργανωτές» του, αλλά για θεωρίες συνωμοσίας αποτέλεσμα ακροδεξιάς και ρωσικής προπαγάνδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Κινδυνεύει η επανεκλογή Μπάιντεν;

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα – Ανάμεσα τους τρία παιδιά

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr