ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Στρατιωτική Θητεία, Τροχαίο,


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύματα ελαφρού τροχαίου ατυχήματος, στη διασταύρωση Δερβένη – Λητή Θεσσαλονίκης, έπεσαν περίπου στις 6.30 σήμερα το πρωί Τρίτης δύο στρατιώτες Υγειονομικού της Ιης ΜΠ, ενώ επέστρεφαν οδικώς από έξοδο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, «δύο οπλίτες θητείας της Ιης ΜΠ, ο στρατιώτης Υγειονομικού Π.Β. και ο στρατιώτης Υγειονομικού Γ.Π., επιστρέφοντας οδικώς από έξοδο, στη διασταύρωση Δερβένη – Λητή Θεσσαλονίκης, έπεσαν θύματα ελαφρού τροχαίου ατυχήματος, με αποτέλεσμα το όχημά τους να εκτραπεί στο δεξιό της οδού.
»Οι δύο στρατιώτες μας, μεταφέρθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ για προληπτικούς λόγους. Οι οικείοι των στρατιωτών μας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως».























































