ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικός του Α.Τ. Βόνιτσας μόλις αντιλήφθηκε ότι ηλικιωμένος που κολυμπούσε στα ανοιχτά αντιμετώπιζε πρόβλημα, δίχως δεύτερη σκέψη, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα για να τον σώσει.
Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του agriniopress.gr, πρόβλημα, πιθανότατα από παθολογικά αίτια την ώρα που κολυμπούσε, παρουσίασε ηλικιωμένος στην θαλάσσια περιοχή της Βόνιτσας στις 12 περίπου το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε αστυνομικός του Α.Τ. Βόνιτσας που αφού έβγαλε το ρούχα του κολύμπησε μια απόσταση 250 μέτρων περίπου για να πιάσει τον 75χρονο και να τον βγάλει στην ακτή.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. της Βόνιτσας, όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες και του γίνονται εξετάσεις.























































