Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο «κρούσμα»: Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε γιατί πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

Νέο «κρούσμα»: Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε γιατί πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων εκδικάζει στις 5 Μαρτίου, την έφεση μιας γυναίκας, που κατάγεται από χωριό της Πρέβεζας, η οποία είχε καταδικασθεί ερήμην σε κάθειρξη συνολικά οκτώ χρόνων επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Πίσω από αυτήν την κατηγορία ωστόσο, όπως επικαλείται η ιστοσελίδα prevezatoday.gr, κρύβεται μια ιστορία που μοιάζει ή ίσως είναι και χειρότερη, με αυτή της καθαρίστριας από τον Βόλο.

Η γυναίκα αυτή κατηγορείται πως πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν το σωστό.

Στη συνέχεια κατέθεσε το συγκεκριμένο χαρτί, προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών παιδιών, εκ των οποίων τα πέντε είναι και σήμερα ανήλικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα αυτή προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει -στο μέτρο του δυνατού- μια ευπρεπή διαβίωση για τα τέκνα της.

Αναφέρεται επίσης ότι η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού, δεν οφείλεται σε στρεψοδικία από την πλευρά της, αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή, λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί ανάλογο μηχάνημα.

Μάλιστα, φέρεται να προσκόμισε και ιατρική γνωμάτευση. Ωστόσο, το αίτημά της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, την υπόθεση στο Εφετείο έχει αναλάβει γνωστό και έμπειρο δικηγορικό γραφείο της Πρέβεζας, με την εκδίκασή της να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Δημοσκόπηση-χαστούκι για κυβέρνηση Μητσοτάκη και Δικαιοσύνη: 8 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη στα Τέμπη

Κασσελάκης: Επίθεση στη Δικαιοσύνη για στοχοποίηση του και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Συνελήφθη 83χρονος παιδεραστής δίπλα σε παιδική χαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr