ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα” λένε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Λιβαδειάς αφού Σάββατο προς Κυριακή λόγω διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ (όχι από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) έμειναν για 4 – 5 ώρες χωρίς ρεύμα.
Ευτυχώς ήταν τα μεσάνυχτα και δεν ήταν κάποιος ασθενής στο χειρουργείο ή στην αιμοκάθαρση γιατί τότε θα θρηνούσαμε θύματα λένε στην κάμερα του Star Λαμίας.
Όμως το τραγικό είναι ότι δεν λειτούργησε ούτε η γεννήτρια όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ούτε ηλεκτρολόγος βάρδιας αφού έχουν γίνει περικοπές στα λειτουργικά έξοδα του νοσοκομείου κατ΄εντολήν της Τρόικας.
Από την πλευρά της διοίκησης έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.























































