ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Ολυμπιακός, Πειραιάς,

















































35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα "ελαφρύ αεράκι" αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να πάθουν οι 28 αστυνομικοί των ΜΑΤ ήταν να ξυλοφορτωθούν και μάλιστα άγρια από οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί τους πέρασαν για οπαδούς του Παναθηναϊκού!
Η ιστορία έχει ως εξής. Η διμοιρία των ΜΑΤ είχε μεταβεί στην Κρήτη για να επιβάλλει μέτρα τάξης στον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού – Άρη, την Κυριακή.
Το πρωί της Δευτέρας επέστρεψαν από την Κρήτη, με το πλοίο “Φαιστός Παλλάς”. Την ώρα που αποβιβάζονταν στο λιμάνι του Πειραιά, φορώντας πολιτικά και φυσικά άοπλοι, δέχτηκαν επίθεση από 80 με 100 χούλιγκαν του Ολυμπιακού που τους πέρασαν για φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
Η συμπλοκή ήταν τόσο άγρια που τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί εκ των οποίων δύο παρέμειναν για νοσηλεία στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.
Επειδή το συμβάν έγινε παρουσία των ανδρών του Λιμενικού, από τους αστυνομικούς καταγγέλλεται ότι δεν είχαν παρθεί μέτρα και μάλιστα ενώ οι χούλιγκαν είχαν συγκεντρωθεί μισή ώρα νωρίτερα με καδρόνια και ρόπαλα, φορώντας κουκούλες και με άγριες διαθέσεις.
Στον ισχυρισμό του Λιμενικού ότι η Αστυνομία δεν τους είχε ενημερώσει για την άφιξη της διμοιρίας, η Αστυνομία απαντά ότι ούτως ή άλλως έπρεπε να είχαν παρθεί μέτρα ασφαλείας.






















































