Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες εικόνες και βίντεο από το αεροπλάνο που έπεσε στη Σπάρτη

Νέες εικόνες και βίντεο από το αεροπλάνο που έπεσε στη Σπάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα με την πτώση αεροσκάφους στην Σπάρτη, που κόστισε τη ζωή σε δύο άνδρες, καθώς και εικόνες από το σημείο της συντριβής, φέρνουν στο φως τα τοπικά Μέσα.

Στο αεροσκάφος επέβαινε ο πιλότος και ένας συνεπιβάτης του, δύο λάτρεις του αέρα, που τραυματίστηκαν θανάσιμα κατά την πτώση του αεροσκάφος στο έδαφος, λίγα μέτρα από το αεροδρόμιο στο Πυρί Λακωνίας. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του apela.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι δεν είναι από τη Σπάρτη. Ο ένας κατάγεται από την Καλαμάτα ενώ τα στοιχεία του δεύτερου δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.

Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το αεροσκάφος πριν τη συντριβή του, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Πυρί στη Λακωνία, που επισήμως είναι κλειστό, επιστρέφοντας στη βάση του που είναι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας που είχε ξεκινήσει το πρωί, και φαίνεται πως είναι αεροσκάφος της Αερολέσχης Καλαμάτας.

Στο αεροσκάφος φαίνεται να κράτησε ο κινητήρας (έσβησε) αμέσως μετά την απογείωσή του. Επειδή αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα, σύμφωνα με πεπειραμένους χειριστές, και ειδικά τόσο κοντά σε ένα αεροδρόμιο, εικάζεται ότι το αεροσκάφος ενδεχόμενος “χτυπήθηκε” από ισχυρές ριπές αέρα, οι οποίες προκάλεσαν την πτώση του, και προβλήματα στη λειτουργία του βαλλιστικού αλεξίπτωτου.

Ακολουθεί video από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους και αποκλειστικές εικόνες από το ελικόπτερο του APELA studio.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για την προμήθεια F-35 η Ελλάδα

Newsweek: Η Ελλάδα έτοιμη να στείλει 32 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία – ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει η κυβέρνηση

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr