ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο νεαρούς ποδηλάτες παρέσυρε φορτηγό στη Θεσσαλονίκη στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς μετά τον Δρυμό χθες το απόγευμα Δευτέρας, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα και ο άλλος σοβαρά.
Συγκεκριμένα, 21χρονος Πακιστανός κινείτο με ποδήλατο, μαζί με έναν 25χρονο ομοεθνή του, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τους παρέσυρε το φορτηγό.
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 21χρονος, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 25χρονος ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Λητής.























































