ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου.
Ο πυροσβέστης ηλικίας 46 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, παρουσίασε δυσφορία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης. Τελικά άφησε την τελευταία πνοή του.
Ο νεκρός είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Τσαλής.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας της ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης, λέγοντας πως από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο συνάδελφο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ακόμη ένας πυροσβέστης από το ίδιο περιστατικό, ηλικίας 45 ετών, με αναπνευστικά προβλήματα.
Η φωτιά είχε ξεκινήσει από ξερά χόρτα και επεκτάθηκε μέχρι τον εξωτερικό χώρο εργοστασίου.























































