ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας επειδή νωρίς την Κυριακή τα χαράματα τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη ακτή Απελή, πολύ κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό, που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.
Πρόκειται για τη γνωστή από το καλοκαίρι υπόθεση της τοποθέτησης ενός σταυρού στη συγκεκριμένη ακτή, γεγονός που είχε χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους και προβλημάτισε αλλά και δίχασε μεγάλα τμήματα της τοπικής κοινωνίας.
Όπως έγινε γνωστό σε βάρος των 33 σχηματίζονται δικογραφίες.























































