ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Η «Γερόντισσα από τη Συρία» όριζε τις κινήσεις της 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 65χρονος άνδρας πυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής στον Αγ. Ιωάννη Πύργου.
Στο φλεγόμενο σπίτι έφτασαν εγκαίρως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τους πυροσβέστες να σβήνουν άμεσα τις φλόγες πάνω από το σώμα του ηλικιωμένου, ενώ στο «πόδι» σηκώθηκε όλη η γειτονιά, με τους κατοίκους να προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Άμεσα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο που έφερε πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews.com εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άνδρας να αυτοπυρπολήθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, επιχειρώντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς βρέθηκαν φιάλες υγραερίου στα δωμάτια και άλλα εύφλεκτα υλικά, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.























































