Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκική τράπεζα σε ελληνικό έδαφος είχε χάρτη με τη “Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”

Τουρκική τράπεζα σε ελληνικό έδαφος είχε χάρτη με τη “Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με άρθρο της η εφημερίδα των Πομάκων στη Θράκη Ζαγάλισα καταγγέλλει ένα πραγματικά απίστευτο και συνάμα προκλητικό γεγονός.

Σε υποκατάστημα της τουρκικής κρατικής τράπεζας Ζιράατ στο ελληνικό εδάφος, υπήρχε χάρτης ο οποίος έδειχνε κανονικά το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο ως κρατική οντότητα.

Το ελληνικό κράτος δεν το είχε πάρει είδηση, διότι εάν το είχαν πάρει είδηση και δεν έκανε κανείς τους τίποτα, τότε υπάρχουν τεράστιες ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν.

Διαβάστε το άρθρο της πομακικής εφημερίδας:

Ως Ζαγάλισα έχουμε επανειλημμένα αποκαλύψει σειρά αντεθνικών ενεργειών της τουρκικής κρατικής τράπεζας Ζιραάτ, από τη μέρα που εγκαταστάθηκε σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Ο κατάλογος όπως φαίνεται, δεν έχει τελειωμό: Σύμφωνα με καταγγελίες, στο υποκατάστημα της Ζιραάτ στην Ξάνθη, μέχρι και την περίοδο των Χριστουγέννων του 2013 υπήρχε στην κεντρική αίθουσα, πίσω και πάνω από τα γκισέ των ταμείων, ένας υπερμεγέθης παγκόσμιος χάρτης, όπου παρουσιάζονταν οι χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η τουρκική τράπεζα. Τα ονόματα των ξένων χωρών αναφέρονταν στα αγγλικά.

Εκεί, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν οι επισκέπτες ότι στα αναφερόμενα κράτη με υποκαταστήματα της Ζιραάτ υπήρχε και το υπό κατοχή των τουρκικών στρατευμάτων κομμάτι της βόρειας Κύπρου! Μάλιστα αναφερόταν στα αγγλικά ως Turkish Republic of Northern Cyprus και φιγούραρε ανάμεσα στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου!

Ο χάρτης αυτός φωτογραφήθηκε από συνεργάτη της ΖΑΓΑΛΙΣΑ. Η φωτογράφηση υπέπεσε στην αντίληψη των υπαλλήλων της τράπεζας. Έτσι, μετά από λίγο καιρό με την αλλαγή διαρρύθμισης του υποκαταστήματος τοποθετήθηκε στην εσωτερική είσοδο του υποκαταστήματος ένας νέος χάρτης χωρίς ονόματα χωρών, ενώ ο προκλητικός χάρτης πάνω από τα γκισέ εξαφανίστηκε…

Πιστεύουμε ότι η ΖΑΓΑΛΙΣΑ έπαιξε το ρόλο της στην επανόρθωση της ιταμής πρόκλησης, δηλ. να φιγουράρει μέσα στη Ξάνθη χάρτης με το μαϊμού ψευτο-κράτος της βόρειας Κύπρου.

Δείτε και τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα:

zirat

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν κατά της Κύπρου υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Κύπριος Εκπρόσωπος: Καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές οι δηλώσεις Ερντογάν

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε 14χρονος πέφτοντας από φωταγωγό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr