ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης σε μια από τις καλύτερες βιομηχανίες στη Φθιώτιδα, που εδρεύει στην περιοχή της Αταλάντης.
Όπως αναφέρει το LamiaReport, το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λαμία σήμανε συναγερμός. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και ευτυχώς κατάφεραν να “πιάσουν” τη φωτιά πριν αυτή πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο παλιό τμήμα του εργοστασίου και όχι στο καινούργιο. Οι πυροσβέστες χάρη στην άμεση επέμβασή τους κατάφεραν να την περιορίσουν εκεί και έτσι η φωτιά δεν επεκτάθηκε.
Ωστόσο οι φλόγες πρόλαβαν και κατέστρεψαν δυο μηχανές, πριν οι πυροσβέστες σβήσουν τη φωτιά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του νομού, η οποία δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο της Λοκρίδας και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της το εξάγει σε διάφορες χώρες.























































