ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως και την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα, λόγω της βροχόπτωσης.
Με μπόρες στην Πελοπόννησο και στη δυτική Μακεδονία ξεκίνησε το νέο κύμα κακοκαιρίας.
Στην Αττική, από το βράδυ το μέτωπο αναμένεται να εξασθενήσει. Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία, στην ανατολική Κρήτη, κυρίως στη Σητεία.
Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, ζημιές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες, με τους παραγωγούς να μιλούν για ολική καταστροφή και κατολισθήσεις και καθιζήσεις στο οδικό δίκτυο.
Έχουμε να κάνουμε με νέα δεδομένα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, ενώ υπενθύμισε ότι, «οι υποδομές είχαν σχεδιαστεί σε άλλη εποχή».























































