ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Δικαιοσύνη, Δικαστικό Σώμα, Δικαστικοί Λειτουργοί, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη,


















































Συρία: Ισλαμιστές απήγαγαν Ελληνορθόδοξο κοσμηματοπώλη και ζητάνε λύτρα
Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν «έδωσε» Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν: Ακούγονταν «περισσότερο σαν τη Χεζμπολάχ» όταν συζητούσαν για το
Ετοιμάζεται το Ισραήλ για εισβολή στη νότια Συρία ταυτόχρονα με τον πόλεμο κατά του Ιράν;
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Ο Τζιωνής της ΚΥΠ στο Μπαχρέιν - Τι συζήτησε με τον Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει την Πέμπτη το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη θητεία της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ή αν θα αλλάξει χέρια η εισαγγελική αυτή υπηρεσία, καθώς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δυο ακόμη συνάδελφοί της.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς «τρέχουν» οι εξελίξεις για την υπόθεση της Novartis, και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται και άλλες αρχειοθετήσεις για πολιτικούς.
Παράλληλα, θα κληθούν την Παρασκευή σε εξηγήσεις τουλάχιστον πέντε από τα περίπου 30 μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Από την πλευρά της Ελένης Τουλουπάκη έγινε γνωστό, ότι είναι θετική στην ανανέωση της θητείας της, καθώς θα της δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της Novartis που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, για τη θέση της Ελένης Τουλουπάκη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι συνάδελφοι της Ευστάθιος Βεργώνης, ο οποίος είναι και β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και ο Χαράλαμπος Τζώνης.























































