ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έξωση, Κόκκινα Δάνεια, Λαμία, Πρόσωπα της Κρίσης, Πρώτη Κατοικία, Τράπεζες,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τετραμελής οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο μετά την αναγκαστική έξωση από την πρώτη κατοικία που είχε αποκτήσει με στεγαστικό δάνειο του ΟΕΚ και λόγω τραγικών συγκυριών το έχασε σε πλειστηριασμό το 2009.
Η οικογένεια αδυνατούσε να καταβάλλει και το μίσθωμα που είχε επιβάλει η ιδιοκτήτρια τράπεζα του ακινήτου της.
Η τράπεζα, όπως αναφέρει σχετικά το lamiastar.gr, αρνήθηκε ακόμη και το αίτημα της οικογένειας που κατατέθηκε μέσω εγγράφου του πληρεξούσιου δικηγόρου της, να καταβάλει τα ενοίκια που οφείλει και να παραμείνει στο σπίτι μέχρι τα τέλη του 2014 οπότε και λήγει η μίσθωση της γκαρσονιέρας που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο για να μπορέσει να μετεγκατασταθεί.























































