ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε από το μεσημέρι έως τουλάχιστον την ώρα αυτής της ανάρτησης σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε και σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα, και σε μεγάλους κεντρικούς δρόμους.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, για σήμερα, Δευτέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες, αναμένεται ιδιαίτερα έντονη αστάθεια σε όλη τη χώρα με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες.























































