ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα μήνες με αναστολή επιβλήθηκε σε δύο Γερμανούς οι οποίοι την Κυριακή κατέβασαν ελληνική σημαία για να υψώσουν τη γερμανική, στην περιοχή του Σταυρού στα Χανιά της Κρήτης.
Οι δύο 23χρονοι Γερμανοί στρατιωτικοί καταδικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι δύο νεαροί βρέθηκαν στην περιοχή κατά την διάρκεια πεζοπορίας όπου και έφθασαν μέχρι το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο μάλιστα είναι αρχαιολογικός χώρος.
Κατά την διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν πως πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει στη κορυφή του σημείου κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την γερμανική, χωρίς όμως όπως είπαν να επιδιώκουν με την πράξη τους αυτή να προσβάλλουν ή να βεβηλώσουν το ελληνικό σύμβολο.
Σημείωσαν μάλιστα, οτι δεν πέταξαν ούτε έσκισαν την ελληνική σημαία, αλλά την τοποθέτησαν κάτω από μια πέτρα για να μην την πάρει ο αέρας.
























































