Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 5 Μαΐου – Πότε τελειώνουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 5 Μαΐου – Πότε τελειώνουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκπτώσεις,

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα λήξουν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Παράλληλα, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών από τις 11.00 έως τις 18.00.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης δήλωσε πως «οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ’ όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».

Έως τις 10 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Έως τις 10 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ενώ οι καταστηματάρχες θα έχουν τη δυνατότητα να τα κρατήσουν ανοιχτά και την προσεχή Κυριακή, εφόσον το επιθυμούν, με προτεινόμενο ωράριο από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ισχύει σε εφαρμογή του νόμου 4177/2013 και σχετικής απόφασης της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΕΣΘ, Κοσμάς Καλογιάννης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εκπτώσεις της περιόδου «θα είναι δυνατές», αν και υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος τάσσεται υπέρ της κατάργησης των λεγόμενων «mid-season sales», καθώς το καταναλωτικό κοινό «βομβαρδίζεται» από διαδοχικές εκπτωτικές περιόδους, με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα καταστήματα Vodafone χειμερινές εκπτώσεις σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις

Στις 9 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις

Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 80% σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Αυλαία τη Δευτέρα 11 Ιουλίου για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr