ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πόσο των 200.000 ευρώ κέρδισε ένας πελάτης καταστήματος ψιλικών στο Τρίκερι Μαγνησίας, με ένα δελτίο του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ «Κέρδη x 10» που προμηθεύτηκε από το κατάστημα.
Η Ασημίνα Πασιά, ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο όμορφο χωριό του Πηλίου, εξέφρασε την έκπληξή της για τη μεγάλη επιτυχία τονίζοντας «έχουμε δώσει πολλές φορές κέρδη από 5 έως 50 ευρώ, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα δίναμε 200.000 ευρώ».
Η ταυτότητα του νικητή παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με την κα. Πασιά.
«Κάτοικοι του χωριού και τουρίστες πολύ συχνά αγοράζουν δελτία ΣΚΡΑΤΣ των δύο και πέντε ευρώ μαζί, όταν ψωνίζουν στο κατάστημά μας.
»Κυρίως προτιμούν τα «Μαγικά Κεράσια», την «Εφτάτυχη Γάτα» και τα παιχνίδια με επτάρια», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος.






















































