ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που συγκλονίζει τον Αλμυρό και τη νοτιοδυτική Μαγνησία τις τελευταίες ώρες, αφότου στις 19.00 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, μία 30χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr, την κοπέλα μετέφερε στο Κέντρο Υγείας στον Αλμυρό ο πεθερός της, υποστηρίζοντας ότι βρήκε την κοπέλα στην αυλή του σπιτιού της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας αιμόφυρτη και μώλωπες στο πρόσωπο.
Ήδη οι Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, στο πλαίσιο της Προανάκρισης, ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.






















































