ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο της.
Σύμφωνα με αυτό, οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική, τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες, καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.























































