ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο.
Όχημα, που οδηγούσε 23χρονος, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο άτυχος νεαρός, που έχασε τη ζωή του, ήταν γιος ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς».
Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.
Η ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στον Άγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.
























































