ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγάλεω, Εργατικό Δυστύχημα,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγάλεω αφού μία μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε την ώρα της εργασίας της σε εργοστάσιο.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη 52χρονη, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14.00-22.00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες.
Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.
Το ατύχημα συνέβη στις 20.00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.
Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.






















































