Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκάλυψε ο γιος του πιλότου που σκοτώθηκε στον Πόρο (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο γιος του πιλότου που σκοτώθηκε στον Πόρο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο γιος του πιλότου που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα με τη πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο.

Ο Γρηγόρης Καρυστινός αποκάλυψε ότι πολλές φορές ο πατέρας του είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ελικοδρόμιο, αλλά και στα καλώδια της ΔΕΗ και πόσο επικίνδυνα μπορεί να γίνουν, όπως αποδείχτηκε τελικά με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο πιλότος πίστευε ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα γινόταν κάποιο σοβαρό ατύχημα και όπως είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένειά του ότι τα καλώδια που τελικά μπλέχτηκε το ελικόπτερο «τον ανατρίχιαζαν».

Μάλιστα το ελικοδρόμιο είναι ένα χωράφι και ο πιλότος έλεγε συνέχεια στον γιο του πόσο επικίνδυνο, καθώς δεν τηρεί τους κανόνες που προβλέπονται.

Δείτε το βίντεο:

Τα ακριβή αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο πιλότος και οι δύο Ρώσοι τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό, αναμένεται να φέρει στο «φως» το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων είναι πρώιμο το στάδιο της διερεύνησης των αιτιών και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο, πληροφορίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά σημειώθηκε η συντριβή στη θάλασσα.

Πάντως, η Επιτροπή επιβεβαιώνει έγγραφο της προς την ΔΕΔΔΗΕ και τις αρμόδιες Αρχές, όπου ζητούσε να υπάρξει ειδική σήμανση στα καλώδια της ΔΕΗ (τοποθέτηση ειδικών ανακλαστήρων), προκειμένου να είναι απολύτως ορατά από τους πιλότους, επισημαίνοντας τον κίνδυνο πρόσκρουσης στα καλώδια της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην Ελλάδα τα πρώτα τρία ελικόπτερα Romeo MH-60R Seahawk – Σύνολο θα πάρουμε επτά

Πολεμικό Ναυτικό: Έρχονται τα πρώτα τρία ελικόπτερα Romeo

Ρωσία: Η Ουκρανία έκανε τρομοκρατική επίθεση και έριξε το μεταγωγικό με τους 74 επιβάτες

Συνετρίβη ρωσικό Ilyushin Il-76 με πάνω από 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους

Τόκιο: Αεροπορικό δυστύχημα με πέντε νεκρούς – Συγκλονιστικά βίντεο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr