ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 32χρονος από το Κιλκίς που έγραψε σε «προφίλ» του ότι θέλει να σκοτώσει τους γείτονές του

Συνελήφθη 32χρονος από το Κιλκίς που έγραψε σε «προφίλ» του ότι θέλει να σκοτώσει τους γείτονές του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Κιλκίς, έπειτα από ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο συλληφθείς δημοσίευσε κείμενο, στο οποίο επικροτεί τον δράστη του διπλού φονικού –μητέρα και γιο–, ενώ ισχυρίζεται ότι θέλει να σκοτώσει τους γείτονές του, οι οποίοι είναι αλλοδαποί.

Κατόπιν καταγγελίας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι Αρχές εντόπισαν τον 32χρονο σε περιοχή του Κιλκίς και τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, ένας 50χρονος άνδρας, στη Χρυσούπολη Καβάλας, σκότωσε τον 43χρονο γείτονά του, όπως και την 67χρονη μητέρα του, λόγω της θέσης στάθμευσης του φορτηγού του 43χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για 28η Οκτωβρίου: «Τιμάμε σήμερα τους Έλληνες που το 1940 υπερασπίστηκαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας»

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Βαριές ποινικές διώξεις για 9 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στους 59 κατηγορούμενους

Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Δεσμεύεται η κινητή και η ακίνητη περιουσία των κατηγορουμένων

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Άνω των 100 εκ. ευρώ φοροδιαφυγή – Κατηγορίες για κύκλωμα μαστροπείας

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία – Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr