ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Υγείας προσπαθεί να κάμψει τις αντιδράσεις των ένστολων, στην συμμετοχή τους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, με μπόνους από τα πρόστιμα που θα έχουν οι αστυνομικοί που θα «συλλαμβάνουν» καπνιστές.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, το υπουργείο σχεδιάζει σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι το 20% του πρόστιμου θα πηγαίνει στους ένστολους.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΑΣΥ είχε στείλει επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς, με την οποία αντιδρούσε στην πρόθεση του υπουργείου, ν’ ανατεθεί στους αστυνομικούς ο ρόλος του ελεγκτή.
Ο έλεγχος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου γίνεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης από τους αστυνομικούς, όπως η Δανία, η Γαλλία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Πολωνία, η Σλοβακία, το Λουξεμβούργο, η Λετονία και η Μάλτα.






















































