Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιεξουσιαστές έκαναν «ντου» στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Αντιεξουσιαστές έκαναν «ντου» στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό καθεστώς, με μια θρασύτατη ανακοίνωσή του, ζητά να τιμωρηθούν «παραδειγματικά» αντιεξουσιαστές που εισέβαλαν νωρίτερα στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Το ισλαμικό καθεστώς, που προφανώς τελεί σε μεγάλη ανησυχία ανάμικτη με μεγαλομανία, προφανώς και δεν είναι σε θέση να ζητά και να υποδεικνύει τίποτα στην Ελλάδα.

Όπως δεν μπορεί από καμία ευρωπαϊκή δημοκρατία, αυτή η ισλαμική τυραννίδα, να αξιώνει «παραδειγματικές τιμωρίες».

Αυτά τα… μαφιόζικα μπορεί να τα «κανονίζουν» μεταξύ τους οι ημιπρωτόγονοι, δεν περνάνε όμως τέτοιες αξιώσεις σε χώρες του δυτικού πολιτισμού και του Ορθού Λόγου.

Την παραδειγματική τιμωρία όσων εισέβαλαν στο προξενείο της Θεσσαλονίκης ζήτησε η Τουρκία μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αναμένουμε από τις ελληνικές Αρχές να αποτρέψουν παρόμοιες ενέργειες στην πηγή τους, να λάβουν ισχυρά μέτρα προστασίας της διπλωματικής αποστολής μας και του προσωπικού της και σε κάθε περίπτωση να διασφαλίσουν πως οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη και θα λάβουν την τιμωρία που τους αρμόζει».

Σημειώνεται πως το πρωί της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στον μουσειακό χώρο του τουρκικού προξενείου (Σπίτι Κεμάλ Ατατούρκ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αντιεξουσιαστές και οι υπόλοιποι που ρέπουν στον μπαχαλακισμό οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι οι πρεσβείες και οι διπλωματικές αποστολές τελούν σε ασυλία, ακόμα και του πιο φριχτού δικτάτορα.

Αυτό είναι κάτι που διδάσκει πρωτίστως ο ελληνικός πολιτισμός, ο οποίος διαχωρίζει εκείνους που τον ακολουθούν ως ελεύθερους ανθρώπους από τη χυδαία βαρβαρότητα.

Καταδικάζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Προηγήθηκε νωρίτερα την Πέμπτη η αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και των ελληνικών Αρχών στην «παράνομη είσοδο μελών συλλογικότητας του αντιεξουσιαστικού χώρου στον προαύλιο χώρο του γενικού προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ευρίσκεται και η Οικία Ατατούρκ», σήμερα το πρωί.

Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε απερίφραστα την ενέργεια και τη χαρακτήρισε «ανεύθυνη πράξη».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την παράνομη είσοδο μελών συλλογικότητας του αντιεξουσιαστικού χώρου στον προαύλιο χώρο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ευρίσκεται και η Οικία Ατατούρκ», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη πράξη», προσθέτει.

«Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, έχουν ήδη πραγματοποιήσει προσαγωγές υπόπτων, ενώ προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των περιστατικών και την παραπομπή των υπευθύνων ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr