Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η μητέρα της Μυρτούς επιτίθεται στον Άδωνι

Η μητέρα της Μυρτούς επιτίθεται στον Άδωνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμύτατη επίθεση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η μητέρα της Μυρτούς, Μαρία Κοτρώτσου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για τα χρήματα από τον έρανο που διενεργήθηκε με σκοπό την νοσηλεία της Μυρτούς.

Η μητέρα της 17χρονης, που κακοποιήθηκε βάναυσα το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, με δήλωση της στην ομογενειακή εφημερίδα “Πρωινή” καταγγέλλει την αδιαφορία του Άδωνη Γεωργιάδη ενώ τον εγκαλεί για την δήλωση του αναφορικά με τον συμψηφισμό του ποσού που συγκεντρώθηκε για την νοσηλεία της κόρης της.

“Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. για χρήματα εράνου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα…

Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγονότα στο θέμα των χρημάτων του εράνου και τις εξελίξεις νομικά”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Κασσελάκης: «Το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ»

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έβαλαν ασθενή να πληρώσει απογευματινό χειρουργείο για έκτακτο περιστατικό!

Γεωργιάδης: Ιδιώτες χειρουργοί με την ομάδα τους στα δημόσια νοσοκομεία – Τέλος η Δημόσια Υγεία

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μη «λερωθεί» από την επιβεβαιωμένη μυστική συνάντηση Παπασταύρου και Μπρατάκου με τον Μαρινάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr